Probleem met LiveUpdate oplossen als dit vastloopt in de downloadfase zonder enige vooruitgang

Start de computer opnieuw op om dit probleem op te lossen.

STAP 1

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.

2. Start de computer opnieuw op.

Als uw Mac niet opnieuw kan worden opgestart, gaat u naar stap 2 om Norton geforceerd af te sluiten.

STAP 2

Norton geforceerd afsluiten

1. Klik op Forceer stop in het Apple-menu op de menubalk.

U kunt ook de toetsen Command + Option + Esc indrukken om het venster Programma's geforceerd stoppen te openen.

2. Selecteer uw Norton -app in de lijst met apps en klik op Forceer stop.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132095224_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 03/06/2019