Internet Security op Windows 10 in S-modus configureren

Dankzij de Internet Security-extensie kunt u veilig op internet surfen, zoeken en winkelen in uw Edge-browser. Het analyseert de websites die u bezoekt en detecteert of er virussen, spyware, malware of andere bedreigingen op staan. Op basis van deze analyse biedt Internet Security beveiligingsclassificaties voor alle websites, nog voordat u ze bezoekt.

Wanneer u op internet zoekt met Edge toont Norton pictogrammen met de Norton-beoordeling naast de zoekresultaten. Met behulp van de pictogrammen voor siteclassificatie kunt u zien of een website schadelijk is voordat u deze bezoekt.

Internet Security configureren

1. Open Norton Security.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Internet Security op Configureren.

U wordt omgeleid naar de Microsoft Store om de Internet Security-extensie voor de Edge-browser te installeren.

3. Klik op Downloaden en installeer de Internet Security-extensie via Microsoft Store.

4. Wanneer u een melding ontvangt van de Edge-browser, selecteert u Inschakelen.

5. Als u de melding niet ontvangt, gaat u naar Mijn Norton > Internet Security en klikt u op Inschakelen.

Om tijdens het internetten in de Edge-browser veilig te blijven, raadt Symantec aan de Edge-browser via Norton Security te openen. Ga naar Mijn Norton > Internet Security en klik op Openen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132005763
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 20/06/2019