Problemen met de internetverbinding met een app verhelpen wanneer Internetbeveiliging is ingeschakeld in Norton 360 voor iOS

De functie Internetbeveiliging is mogelijk uitgeschakeld, nadat u uw iOS-besturingssysteem naar versie 15.0 of hoger heeft geüpdatet. Lees Uitschakeling van Norton Internetbeveiliging verhelpen, nadat u uw iOS-besturingssysteem naar versie 15.0 of hoger heeft geüpdatet om dit probleem te verhelpen

De functie Internetbeveiliging in Norton 360 maakt gebruik van VPN-basistechnologie om het internetverkeer op het apparaat te beveiligen. Bij sommige services of apps is VPN niet mogelijk. Als er een VPN-verbinding wordt gedetecteerd, kunnen de routers of de firewall die de serviceproviders gebruiken het internetverkeer soms blokkeren.

Om dit probleem te verhelpen, schakelt u Vliegtuigmodus in en weer uit. Als het probleem zich blijft voordoen, verwijdert u Norton 360 en installeert u het opnieuw.

STAP 1

Netwerktoegang voor Norton 360 instellen

1. Open Instellingen vanaf de startpagina.

2. Scrol omlaag naar de lijst met apps en tik op Norton 360.

3. Tik onder Toegang beveiliging toestaan op Draadloze gegevens.

De optie Draadloze gegevens is niet in alle regio's beschikbaar. Wanneer u de optie Mobiele gegevens ziet in plaats van de optie Draadloze gegevens, ga dan naar stap 2.

4. Zorg ervoor dat de optie voor WLAN en mobiele gegevens is geselecteerd voor Beveiliging.

STAP 2

Vliegtuigmodus in- en uitschakelen

1. Veeg omhoog vanaf de onderkant van uw apparaatscherm om het Bedieningspaneel weer te geven.

Op iPhone X of nieuwer of iPad met iOS 12 of hoger veegt u omlaag vanuit de rechterbovenhoek van het scherm om het Bedieningspaneel weer te geven.

2. Tik in het Bedieningspaneel op het vliegtuigpictogram om Vliegtuigmodus in te schakelen.

3. Wacht ten minste 30 seconden en tik opnieuw op het vliegtuigpictogram om Vliegtuigmodus uit te schakelen.

Controleer of u nu wel toegang tot internet heeft. Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar stap 3 om Norton 360 te verwijderen en opnieuw te installeren.

STAP 3

Norton 360 verwijderen

1. Houd op de startpagina het pictogram Norton 360 vast tot het begint te trillen.

2. Tik in de linkerbovenhoek van het app-pictogram op de X om de app te verwijderen.

3. Tik op Verwijderen om te bevestigen.

STAP 4

Het VPN-profiel van Norton 360 verwijderen

1. Open Instellingen vanaf de startpagina.

2. Ga naar Algemeen > VPN.

3. Zorg ervoor dat het Norton 360-profiel van het apparaat is verwijderd. Als het nog steeds in de lijst staat, tik dan op het info-pictogram en vervolgens op VPN verwijderen.

Staat het Norton 360-profiel niet in de lijst, ga dan naar stap 3 om Norton 360 te downloaden en opnieuw te installeren.

4. Tik op Verwijderen om te bevestigen.

5. Start het apparaat opnieuw op.

STAP 5

Norton 360 installeren

1. Open de App Store vanaf de startpagina.

2. Tik op Ophalen om de app te downloaden en te installeren.

3. Tik na het downloaden en installeren op Openen.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v131883147
Besturingssysteem: iOS