Veelgestelde vragen: Norton Security Ultra

Wat is Norton Security Ultra?

Norton Security Ultra is een Norton-beveiligingsproduct met bekroonde eindpuntbeveiliging, 25 GB back-upruimte, wachtwoordbeheer en functies voor het gezin.

Hoeveel apparaten worden door mijn Norton Security-abonnement gedekt?

Met Norton Security Ultra kunt u een onbeperkt* aantal apparaten beschermen. Bovendien kan het op meerdere besturingssystemen worden geïnstalleerd. U kunt u Aanmelden bij uw Norton-account en de beschikbare licenties voor uw Norton-product controleren.

*Alleen voor persoonlijk of huishoudelijk gebruik.

Als u alle beschikbare licenties heeft gebruikt en hulp nodig heeft bij de installatie, neem dan contact op met Norton.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v131745062_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 11/02/2019