Meer informatie over Norton Security Ultra

Norton Security Ultra heeft eindpuntbescherming, 25 GB back-upruimte, wachtwoordbeheer en functies voor het gezin1.

Belangrijkste functies en voordelen

• Eén oplossing om uw apparaten te beschermen2

• Norton Password Manager: biedt de benodigde hulpmiddelen om uw wachtwoorden, creditcardgegevens en andere aanmeldingsgegevens online veiliger te genereren, op te slaan en te beheren.

• Norton Safe Web4: waarschuwt u voor potentieel onveilige websites voordat u deze bezoekt.

• Norton Family 1: een hulpmiddel dat uw kinderen helpt om veiliger op internet te surfen en bij uw abonnement is inbegrepen.

• Automatische online back-up voor pc5: hiermee kunt u automatisch een back-up maken van 25 GB aan foto's, films en bestanden van uw pc naar de beveiligde online opslag van Norton

• Biedt bescherming tegen virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen

• Helpt u onveilige websites en verdachte downloads te vermijden

• Biedt u de mogelijkheid beveiliging van het ene apparaat naar het andere over te dragen

• Biedt u de mogelijkheid meer bescherming toe te voegen naarmate u meer apparaten krijgt2,3

• Helpt u verloren of gestolen smartphones en tablets te vinden2

Apparaten gedekt door Norton Security Ultra

Met Norton Security Ultra kunt u een onbeperkt* aantal apparaten beschermen. Bovendien kan het op meerdere besturingssystemen2 worden geïnstalleerd.

De licentie verwijderen van een apparaat dat niet wordt gebruikt

1. Meld u aan bij uw account.

Als u uw product heeft aangeschaft bij een serviceprovider, gebruikt u de aanmeldingslink en de verificatiecode van deze partner of de viercijferige eenheid-id van deze partner die u heeft ontvangen in uw welkomstmail.

2. Zet de muisaanwijzer op het pictogram van uw account of op de foto in de rechterbovenhoek van de pagina en klik op Mijn abonnementen.

3. Selecteer op de pagina Mijn accounts op het tabblad Mijn abonnementen het product dat u wilt beheren.

4. Klik onder het product op Licenties beheren.

5. Kies in het pop-upvenster het apparaat dat u niet meer gebruikt en klik vervolgens onder Licentie verwijderen op het prullenbakje.

6. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

7. Klik op Downloaden om Norton op een nieuw apparaat te installeren.

8. Klik op de pagina Aan de slag op Downloadlink verzenden. Volg de instructies op het scherm om het product op een ander apparaat te downloaden en te installeren.

Norton Security Ultra op meer apparaten installeren

Verwijder apparaten die u niet meer gebruikt en voeg in plaats daarvan een nieuw apparaat toe.

U kunt zich aanmelden bij uw account en uw installaties op apparaten beheren.

Wanneer u uw Norton Security Ultra-abonnement niet op meer apparaten kunt installeren, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.

1 De functies Norton Family en Automatische back-up worden niet ondersteund op Mac®.

2 Pc's, Macs, Androids, iPads® en iPhones®. Niet alle functies zijn op alle apparaten en platforms beschikbaar.

3 Alleen voor persoonlijk of huishoudelijk gebruik. Ondervindt u problemen bij het toevoegen van een apparaat? Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning.

4 Norton Safe Search- en Norton Safe Web-functies voor surfen zijn niet exclusief voor de Norton Security Ultra-functies, maar zijn los gratis online beschikbaar.

5 Uw apparaat moet ingeschakeld zijn en een internet-/data-abonnement hebben.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v131745062
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 15/02/2024