Veelgestelde vragen: Norton Security Ultra

Norton Security Ultra heeft bekroonde1 eindpuntbeveiliging, 25 GB back-upruimte, wachtwoordbeheer en functies voor het gezin2.

Wat zijn de belangrijkste functies en voordelen?

• Eén oplossing om uw apparaten te beschermen3

• Norton Password Manager: biedt u de tools die u nodig heeft om uw wachtwoorden, creditcardgegevens en andere online gegevens veiliger te genereren, op te slaan en te beheren.

• Norton Safe Web5: waarschuwt u voor potentieel onveilige websites voordat u deze bezoekt.

• Norton Family Premier2: een hulpmiddel dat uw kinderen helpt om veiliger over internet te navigeren, is bij uw abonnement inbegrepen.

• Automatische online back-up voor pc6: hiermee kunt u automatisch een back-up maken van 25 GB aan foto's, films en bestanden van uw pc naar de beveiligde online opslag van Symantec

• Biedt bescherming tegen virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen

• Helpt u onveilige websites en verdachte downloads te vermijden

• Biedt u de mogelijkheid beveiliging van het ene apparaat naar het andere over te dragen

• Biedt u de mogelijkheid meer beveiliging toe te voegen naarmate u meer apparaten krijgt3,4

• Helpt u verloren of gestolen smartphones en tablets te vinden3

Hoeveel apparaten worden door mijn Norton Security-abonnement gedekt?

Met Norton Security Ultra kunt u een onbeperkt* aantal apparaten beschermen. Bovendien kan het op meerdere besturingssystemen worden geïnstalleerd3.

Hoe verwijder ik een licentie van een ongebruikt apparaat?

1. Meld u aan bij Norton.

Als u uw product heeft aangeschaft bij een serviceprovider, dan gebruikt u de aanmeldlink en de verificatiecode van deze partner, of de viercijferige eenheid-id van deze partner die u heeft ontvangen in uw welkomstmail.

2. Plaats op de pagina Mijn Norton uw cursor op het pictogram of de foto van uw account en klik op Mijn abonnementen.

3. Klik op Help en vervolgens op Licenties beheren.

4. Selecteer op de pagina Apparaat beheren het apparaat dat u niet meer gebruikt en klik op Norton verwijderen.

5. Klik op Volgende.

6. Klik op de pagina Norton verwijderen op Ja.

7. Klik op Nu installeren en volg de instructies op het scherm om Norton op een nieuw apparaat te installeren.

Ik kan Norton Security Ultra niet op meerdere apparaten installeren

Verwijder apparaten die u niet meer gebruikt en voeg een nieuw apparaat toe. U kunt u Aanmelden bij Norton-account en uw installaties op apparaten beheren.

Kunt u uw Norton Security Ultra-abonnement niet op extra apparaten installeren, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.

1 Bekroonde bescherming en prestaties van Norton:

2 Norton Family Premier en functies voor Automatische back-up worden niet ondersteund op Mac®.

3 Pc's, Macs, Androids, iPads® en iPhones®. Niet alle functies zijn op alle apparaten en platforms beschikbaar.

4 Alleen voor persoonlijk of huishoudelijk gebruik. Ondervindt u problemen bij het toevoegen van een apparaat? Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning.

5 Norton Safe Search-, Norton Safe Web-functies voor surfen zijn niet exclusief voor de Norton Security Ultra-functies, maar zijn los gratis online beschikbaar.

6U w apparaat moet ingeschakeld zijn en een internet-/data-abonnement hebben.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v131745062
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 19/11/2019