Apparaatbeveiliging op uw Windows in S-mode of Windows ARM-gebaseerd-apparaat beheren

Norton Apparaatbeveiliging is altijd actief om uw apparaat te beschermen. Beveilig uw apparaat en bescherm uw internetactiviteiten door beveiligingsmeldingen in acht te nemen. U ontvangt een waarschuwing van Norton als er een beveiligingsprobleem wordt gedetecteerd.

Afhankelijk van de beveiligingsstatus van uw apparaat probeert Norton de uitgeschakelde functie in te schakelen of een scan uit te voeren. U kunt uw verbinding ook handmatig scannen om te controleren of deze veilig is. Zie Uw draadloze netwerk scannen met de Norton UWP-app op Windows voor meer informatie.

U kunt uw productfeedback op elk moment delen via het pictogram in het venster Mijn Norton.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128628944
Besturingssysteem: Windows 10 in S Mode