Functies van Norton Security op Windows 10 in S-modus

Norton Security zorgt dat uw online identiteit en activiteiten anoniem blijven, ongeacht waar u internet gebruikt. Norton Security heeft een VPN (Virtual Private Network) dat uw gegevens versleutelt. Uw online activiteiten en locatie worden niet bijgehouden in een logboek.

Hoewel openbare wifi handig is, is het nooit veilig. Wanneer u op uw computer via een onbeveiligde wifihotspot op internet gaat, kunnen uw persoonlijke gegevens worden blootgesteld aan man-in-the-middle-aanvallen. Norton Security waarschuwt u en biedt een oplossing wanneer een MITM-aanval wordt gedetecteerd.

Internetbeveiliging beoordeelt de websites die u bezoekt op basis van hun veiligheid en helpt u schadelijke websites te vermijden wanneer u in de Edge-browser op het internet surft.

Met Wachtwoordbeheer kunt u uw vertrouwelijke gegevens opslaan en beheren, zoals uw aanmeldingsgegevens, persoonlijke gegevens en financiële informatie. Identity Safe versleutelt al uw vertrouwelijke gegevens en slaat deze op in een veilige safe in de cloud. U kunt de safe met een wachtwoord openen vanaf een pc, laptop, tablet, smartphone en de Norton Password Manager-website.

Met Dark Web Monitoring, mogelijk gemaakt door LifeLock, houden we toezicht op het gebruik van uw persoonlijke gegevens op moeilijk te vinden websites en forums op het dark web. Wanneer we uw informatie op het dark web vinden, stellen we u hiervan op de hoogte.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128628879
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 09/07/2019