Bericht: 'Er is helaas iets misgegaan. Probeer het nogmaals.' wanneer u zich aanmeldt bij Norton Password Manager

Dit probleem treedt op wanneer u zich vanuit uw browser probeert aan te melden bij de Norton Password Manager-extensie. Voer Bestanden opruimen van Norton uit en start uw computer opnieuw op om dit probleem te verhelpen.

STAP 1

Bestanden opruimen van Norton uitvoeren

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Prestaties.

3. Klik op Bestanden opruimen.

STAP 2

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.

2. Computer opnieuw opstarten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127393121