Ransomware Recovery configureren in Norton Mobile Security

Ransomware is een soort malware waarmee u van belangrijke bestanden op uw apparaat wordt buitengesloten. Vervolgens wordt u afgeperst en om losgeld gevraagd om misbruik of verwijdering van uw gegevens te voorkomen. Uw gegevens worden versleuteld en u kunt deze niet ophalen tenzij u het losgeld betaalt. Er is echter geen garantie dat u weer bij uw gegevens kunt nadat u hebt betaald.

Met de functie Ransomware Recovery kunt u op ransomwareaanvallen scannen en deze van uw apparaat verwijderen.

De functie Ransomware Recovery is alleen beschikbaar op Android-apparaten. Voor Android 7.x en hoger is de functie Ransomware Recovery standaard ingeschakeld.

Ransomware Recovery inschakelen

1. Open de Norton Mobile Security-app vanaf de startpagina.

2. Tik in de linkerbovenhoek op het menupictogram en tik vervolgens op App-instellingen.

3. Scrol omlaag door de instellingen naar de sectie Scans en tik naast Ransomware Recovery op CONFIGUREREN.

4. Tik op Volgende om de instellingen voor Apparaatbeheer te starten.

5. Tik op ACTIVEREN om Apparaatbeheer in te schakelen voor Norton Mobile Security.

6. Als u hierom wordt gevraagd, zet u Weergeven over andere apps met de schuifregelaar Aan om Ransomware Recovery op uw apparaat te gebruiken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v126289637
Besturingssysteem:
Laatste wijziging: 21/06/2019