System Advisor in Norton Mobile Security geeft waarschuwing voor KRACK-kwetsbaarheid weer

System Advisor scant uw apparaat en waarschuwt voor bekende kwetsbaarheden zoals KRACK, en niet-vertrouwde certificaten als deze worden gevonden. De functie controleert ook of uw apparaat geroot is. Als een van deze risico's wordt gedetecteerd, helpt System Advisor u met informatie over het oplossen van de risico's.

Met behulp van KRACK (Key Reinstallation Attacks) kunnen aanvallers toegang krijgen tot belangrijke informatie zoals creditcardnummers, wachtwoorden en e-mails die via wifi-netwerken worden verzonden. Bovendien kunnen ze de kwetsbaarheid misbruiken om uw apparaten met malware of ransomware te infecteren. Lees Wat u moet weten over de kwetsbaarheid in wifi-netwerken met WPA2-versleuteling voor meer informatie over de KRACK-kwetsbaarheid.

Als u de KRACK-kwetsbaarheid wilt repareren, installeert u alle beschikbare firmware- en software-updates op al uw wifi-apparaten. Neem voor meer informatie contact op met de fabrikant van uw apparaat.

Het is ook raadzaam een VPN-service te gebruiken om uw apparaat te beschermen wanneer u verbinding maakt met een onbeveiligd wifi-netwerk. Meer informatie over Norton WiFi Privacy: een VPN-oplossing van Norton.

Als u geen meldingen meer wilt ontvangen over deze kwetsbaarheid, kunt u in het waarschuwingsvenster System Advisor voor KRACK op Negeren tikken om de kwetsbaarheid aan de negeerlijst toe te voegen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125547031_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 02/01/2018