Het activiteitenrapport voor tijd van uw kind weergeven

Toezicht op tijd wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons en -tablets, iPhones en iPads.

Het activiteitenrapport voor tijd laat zien hoelang uw kinderen elke dag van de maand op hun apparaten heeft doorgebracht. De opgegeven tijdsbeperking geldt voor elk apparaat dat uw kind gebruikt. Als uw kind bijvoorbeeld drie apparaten gebruikt en u stelt een dagelijkse tijdslimiet van twee uur in, dan kan uw kind elk apparaat dagelijks twee uur gebruiken.

U kunt de website Norton Family of de app Norton Family voor ouders gebruiken om de online activiteiten van uw kind te bekijken.

Norton-website of Norton Family-app voor iOS

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Meld u aan bij uw account.

• Open de app Norton Family voor ouders op iOS.

2. Selecteer het kind voor wie u de tijdactiviteit wilt bekijken.

3. In de sectie Tijd ziet u een beknopt overzicht van de gebruikte uren van het totaalaantal toegestane uren per week.

4. Klik op Details weergeven voor een gedetailleerd rapport.

5. Voer één of een combinatie van de volgende handelingen uit om het tijdrapport te filteren:

• Klik op Alle apparaten om de activiteiten op basis van een apparaat te filteren.

• Kies de tijdlijn voor het rapport. U kunt filteren op activiteiten van de huidig dag of van de afgelopen 7, 14 of 30 dagen.

6. Bekijk de activiteiten die uw kind tijdens deze periode heeft uitgevoerd.

De Norton Family-app voor ouderlijk toezicht voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.

2. Tik op het kind voor wie u de tijdactiviteit wilt bekijken.

3. Ga naar het tabblad Activiteit.

4. Tik in de lijst op Tijd. Op Android kunt u op het driehoekje naast het pictogram van het kind tikken om de lijst te filteren op een activiteitstype.

5. Tik op het tijdvakje om de activiteiten weer te geven die tijdens een specifieke periode zijn uitgevoerd.