Het versienummer van uw Norton-product vinden

Om uw Norton-product te upgraden of contact op te nemen met de klantondersteuning, heeft u het volledige versienummer van het op uw computer geïnstalleerde Norton-product nodig. Dit helpt om de juiste oplossing voor uw problemen te vinden.

Norton-apparaatbeveiliging voor Windows

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Help.

3. In het venster Help Center onder Algemene informatie klikt u op Info.

Norton-apparaatbeveiliging voor Mac

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Help en vervolgens op Info.

De versie van uw Norton-product wordt weergegeven in het venster Info.

Norton 360 for Mobile

1. Start de Norton 360-app via de startpagina.

2. Tik in de linkerbovenhoek op het menupictogram en voer afhankelijk van uw besturingssysteem een van de volgende handelingen uit:

• Android: tik op Instellingen > Info.

• iOS: tik op Info.

Tik in het scherm Info op de versie van uw Norton-product.

Norton Family

Windows

1. Klik in het meldingsgebied op het Norton Family-pictogram en vervolgens op Over Norton Family.

2. De versie van Norton Family wordt weergegeven in het scherm Info.

Android

1. Start de Norton Family-app via de startpagina.

2. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Tik in de oudermodus van Norton Family in de linkerbovenhoek op het 'hamburger'-menu en vervolgens op Info.

• Tik in de kindmodus van Norton Family in de linkerbovenhoek op de avatar van het kind en vervolgens op Info.

3. De versie van Norton Family wordt weergegeven in het scherm Info.

iOS

1. Start de Norton Family-app via de startpagina.

2. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Tik in de Norton Family-app voor ouders in de linkerbovenhoek op het 'hamburger'-menu en vervolgens op Info.

• Tik in de Begeleidende Norton Family-app in de rechterbovenhoek op het 'hamburger'-menu en vervolgens op Over Norton Family.

3. De versie van Norton Family wordt weergegeven in het scherm Info.

Norton Password Manager

Android of iOS

1. Start de Norton Password Manager-app via de startpagina.

2. Meld u aan bij uw kluis wanneer u daarom wordt verzocht.

3. Tik in de Password Manager-app in de linkerbovenhoek op het 'hamburger'-menu en vervolgens op Info.

4. De versie van Norton Password Manager wordt weergegeven in het scherm Info.

Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate

1. Open het product Norton Utilities.

2. Klik op het helppictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Klik op Over Norton Utilities Premium of Over Norton Utilities Ultimate.

4. De versie van het Norton Utilities-product wordt weergegeven in het venster Norton.

Norton Secure VPN

Windows

1. Norton Secure VPN openen

2. Klik op het pictogram Instellingen boven in het scherm.

3. Klik in het venster Instellingen op het tabblad Info om de versie van Norton Secure VPN weer te geven.

Mac

1. Norton Secure VPN openen

2. Klik op het helppictogram in de linkerbovenhoek van het scherm en klik op Info.

3. De versie van het Norton Secure VPN-product wordt weergegeven in het venster Info.

Android of iOS

1. Start Secure VPN via de startpagina.

2. Tik in de Secure VPN-app in de linkerbovenhoek op het 'hamburger'-menu en vervolgens op Info.

3. De versie van Norton Secure VPN wordt weergegeven in het scherm Info.

Norton AntiTrack

Windows

1. Klik in het meldingsgebied met de rechtermuisknop op het pictogram Norton AntiTrack en vervolgens op Info.

2. De versie van Norton AntiTrack wordt weergegeven in het scherm Info.

Mac

1. Open de Norton AntiTrack-app.

2. Klik in de menubalk op Norton AntiTrack en vervolgens op Over Norton AntiTrack.

3. De versie van Norton AntiTrack wordt weergegeven in het scherm Info.