Bericht: '...De set-up is niet voltooid en uw computer is niet beveiligd....' op Mac

Wanneer u de nieuwste versie van Norton op macOS High Sierra (10.13.x) of later installeert, moet u de instellingen van Beveiliging en privacy configureren om Norton Kernel-extensies (KEXT's) tijdens de set-up toe te staan. Als u deze stappen niet uitvoert, ziet u dit foutbericht en een prompt om de configuratie te voltooien.

Voer de volgende stappen uit om dit probleem op te lossen:

De Norton-set-up voltooien

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton onder de prompt U loopt gevaar, op Nu openen.

3. Klik in het venster met instellingen voor Beveiliging en privacy op Sta toe naast het bericht over geblokkeerde Symantec-software.

Als de optie Sta toe grijs wordt weergegeven, klikt u op het vergrendelingspictogram in de linkeronderhoek van het venster, en voert u uw beheerderswachtwoord in voor verificatie.

4. Klik op OK om de voorkeuren bij te werken.

5. Ga naar het Norton-venster en volg de instructie op het scherm om de set-up te voltooien.

6. Wanneer u wordt gevraagd opnieuw op te starten, klikt u op Opnieuw opstarten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v123818075
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 20/11/2019