Bericht: '...De set-up is niet voltooid en uw computer is niet beveiligd....' op Mac

Wanneer u de nieuwste versie van Norton installeert, moet u de instellingen voor Beveiliging en privacy configureren om Norton-systeemextensies toe te staan. Als u deze stappen niet uitvoert, ziet u dit foutbericht en een prompt om de configuratie te voltooien.

Afhankelijk van uw besturingssysteem kiest u een van de volgende handelingen om dit probleem op te lossen:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v123818075
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 29/09/2020