Naar de nieuwste Norton-versie upgraden om uw Mac beter te beschermen

Door te upgraden kunt u een geheel nieuwe versie van Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren en bent u verzekerd van de meest recente beveiligingsfuncties op uw Mac. U moet online zijn om te upgraden.

Upgraden naar de nieuwste versie van het Norton-product is anders dan het bijwerken van bedreigingsdefinities via LiveUpdate. U kunt alleen upgraden als er een nieuwe versie van Norton-apparaatbeveiliging beschikbaar is. U kunt LiveUpdate echter op elk gewenst moment uitvoeren om de nieuwste definities van bedreigingen en kleine verbeteringen van applicaties te krijgen.

Upgraden als u een melding of waarschuwing ontvangt

Om upgradewaarschuwingen of -meldingen te ontvangen, moet de optie Automatische upgrades zijn ingeschakeld. De optie Automatische upgrades is standaard ingeschakeld.

1. Klik in de upgrademelding op Upgraden.

2. Als uw abonnement actief is:

• In het venster GRATIS beschermingsupgrade klikt u op Nu upgraden.

• Voer het wachtwoord van uw beheerdersaccount in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Helper installeren.

• Klik op Opnieuw opstarten om de upgrade te voltooien.

3. Als uw abonnement verlopen is:

• Als u uw verlopen versie wilt verwijderen, klikt u op Toestemmen en installeren en vervolgens op Doorgaan.

• Klik op Opnieuw opstarten om uw versie te verwijderen.

• Wanneer uw computer opnieuw wordt opgestart, kunt u upgraden naar de nieuwste Norton-versie of proefversie. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst en klik op Toestemmen en installeren.

• Klik op Opnieuw opstarten om de upgrade te voltooien.

Upgraden als u Upgrade beschikbaar in de menubalk van uw Mac ziet staan

1. Klik in de Mac-menubalk op het pictogram van het Norton-product.

2. Klik op Upgrade beschikbaar.

3. Als uw abonnement actief is:

• In het venster GRATIS beschermingsupgrade klikt u op Nu upgraden.

• Voer het wachtwoord van uw beheerdersaccount in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Helper installeren.

• Klik op Opnieuw opstarten om de upgrade te voltooien.

4. Als uw abonnement verlopen is:

• Als u uw verlopen versie wilt verwijderen, klikt u op Toestemmen en installeren en vervolgens op Doorgaan.

• Klik op Opnieuw opstarten om uw versie te verwijderen.

• Wanneer uw computer opnieuw wordt opgestart, kunt u upgraden naar de nieuwste versie van het Norton-product of de proefversie. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst en klik op Toestemmen en installeren.

• Klik op Opnieuw opstarten om de upgrade te voltooien.

Upgraden als u Upgrade beschikbaar in de Hulp-vervolgkeuzelijst in het hoofdvenster van uw Norton-toepassing ziet staan

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Help.

3. Klik in het vervolgkeuzemenu Help op Upgrade beschikbaar.

4. Als uw abonnement actief is:

• In het venster GRATIS beschermingsupgrade klikt u op Nu upgraden.

• Voer het wachtwoord van uw beheerdersaccount in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Helper installeren.

• Klik op Opnieuw opstarten om de upgrade te voltooien.

5. Als uw abonnement verlopen is:

• Als u uw verlopen versie wilt verwijderen, klikt u op Toestemmen en installeren en vervolgens op Doorgaan.

• Klik op Opnieuw opstarten om de verwijdering te voltooien.

• Wanneer uw computer opnieuw wordt opgestart, kunt u upgraden naar de nieuwste versie van het Norton-product of de proefversie. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst en klik op Toestemmen en installeren.

• Klik op Opnieuw opstarten om de upgrade te voltooien.

Automatische upgrades in- of uitschakelen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Geavanceerd of Instellingen.

3. Klik in het linkervenster op Productinstellingen.

4. Zet de schakelaar in de rij Automatische upgrades uit of aan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v122838904