Naar de nieuwste Norton-versie upgraden om uw Mac beter te beschermen

Door te upgraden kunt u een geheel nieuwe versie van Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren en bent u verzekerd van de meest recente beveiligingsfuncties op uw Mac. U moet online zijn om te upgraden.

Upgraden naar de nieuwste Norton-versie is anders dan het bijwerken van bedreigingsdefinities via LiveUpdate. U kunt alleen upgraden als er een nieuwe versie van Norton-apparaatbeveiliging beschikbaar is. U kunt LiveUpdate echter op elk gewenst moment uitvoeren om de nieuwste definities van bedreigingen en kleine verbeteringen van applicaties te krijgen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v122838904
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 19/09/2019