Norton-productupgrade voor Mac

U ontvangt deze melding als Symantec een nieuwe versie van uw Norton-product beschikbaar maakt. U kunt uw product upgraden naar de meest recente versie als uw abonnement actief of verlopen is. Het verdient aanbeveling de meest recente versie van het product te gebruiken, omdat deze versie voorziet in nieuwe en uitgebreide functies voor betere bescherming tegen beveiligingsbedreigingen.

Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Upgraden om uw Norton-product te upgraden naar de meest recente versie.

• Klik op de optie Melding later herhalen als u op een later tijdstip wilt worden herinnerd aan de productupgrade.

U heeft een internetverbinding nodig om uw Norton-product te controleren en upgraden naar de meest recente versie.

Wanneer de upgrade is uitgevoerd, blijft de abonnementsstatus hetzelfde als in uw vorige versie van het product. Stel bijvoorbeeld dat uw abonnement voor de huidige versie van het product nog 200 dagen geldig is en dat u een upgrade uitvoert naar de meest recente versie. In dat geval blijft de abonnementsstatus voor uw upgradeversie enkel 200 dagen. Voor het verlopen product kunt u alleen de proefversie van het meest recente product installeren. Voor betere bescherming tegen beveiligingsbedreigingen activeert u uw product om regelmatige productupdates en ondersteuning te ontvangen.

Welke opties zijn er nog meer om mijn Norton-product te upgraden?

Zijn productupgrades inbegrepen bij LiveUpdate?

Een productupgrade verschilt van de beveiligingsupdates die door LiveUpdate worden verwerkt. De belangrijkste verschillen zijn de volgende:

• Met een productupgrade kunt u een nieuwe versie van het gehele product downloaden en installeren.

• Beveiligingsupdates zijn de bestanden waarmee uw Norton-product kan worden bijgewerkt met de nieuwste beveiligingstechnologie. Soms bevat de LiveUpdate enkele kleine productupgrades in de vorm van patches.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121311265_nsmac_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 30/10/2018