Automatische upgrades in- of uitschakelen op Mac

U kunt uw product upgraden naar de meest recente versie als uw abonnement actief of verlopen is. U kunt de optie Automatische upgrades inschakelen zodat u waarschuwingen ontvangt zodra een nieuwe versie van uw Norton-product beschikbaar is. De optie Automatische upgrades is standaard ingeschakeld. Als u de optie Automatische upgrades uitschakelt, ontvangt geen upgradewaarschuwingen meer van Symantec.

Automatische upgrades in- of uitschakelen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Geavanceerd of Instellingen.

3. Klik in het linkerdeelvenster op Productinstellingen.

4. Zet de schakelaar in de rij Automatische upgrades uit of aan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121311249
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 21/06/2019