Foutbericht: "Serverfout: We werken momenteel aan een oplossing om uw aanvraag te voltooien..." wanneer u de Norton Password Manager-safe opent

Wis de browsercookies om dit probleem op te lossen. Afhankelijk van uw webbrowser voert u een van de volgende handelingen uit:

Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Google Chrome aanpassen en beheren en klik op Instellingen.

3. Klik onder Privacy op Browsegegevens wissen.

4. Selecteer Browsegeschiedenis, Downloadgeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens en Gecachte afbeeldingen en bestanden.

5. Klik op Gegevens wissen.

Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Menu openen en klik op Geschiedenis.

3. Klik op recente geschiedenis wissen.

4. In de vervolgkeuzelijst Te wissen tijdsperiode de optie Alles.

5. Selecteer alle opties en klik op OK.

Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen en meer en selecteer Instellingen.

3. Selecteer in het linkervenster Privacy en services of Privacy en beveiliging.

4. Selecteer onder Browsegegevens wissen op Kies wat u wilt wissen.

5. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en opgeslagen websitegegevens, Gegevens en bestanden in de cache en klik op Wissen.

Safari

1. Start Safari.

2. Klik op de menubalk op Safari en selecteer vervolgens Voorkeuren.

3. Klik op het tabblad Privacy op Verwijder alle websitegegevens.

4. Klik op Verwijder nu om te bevestigen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121109525