Bericht: "U loopt gevaar."

Het weergegeven bericht is mogelijk niet vanwege bedreigingen.

Klik op Nu verhelpen wanneer u deze waarschuwing in het product ziet. Wanneer uw Norton-product het probleem met de functie niet kan verhelpen of LiveUpdate of een scan niet kan uitvoeren, wordt mogelijk een andere fout in het venster Nu verhelpen weergegeven.

Selecteer een van de volgende opties:

Problemen met de ruimte in Veilige cloudopslag

Bij uw Norton-productabonnement is een bepaalde hoeveelheid ruimte in de Veilige cloudopslag inbegrepen. Wanneer uw Norton-product een cloudback-up maakt, wordt de benodigde ruimte voor de back-up berekend.
Als uw cloudopslag niet voldoende ruimte voor de back-up heeft, geeft uw Norton-product dit aan. U kunt ofwel een hoger abonnement kopen of de eerder gemaakte back-upbestanden verwijderen om ruimte vrij te maken.

De Norton 360-abonnementen bieden geen mogelijkheid om extra cloudopslag te kopen. Voor de Norton 360-abonnementen moet u naar het eerstvolgende hogere abonnement upgraden. Neem voor meer informatie contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v119294825