Veelgestelde vragen: Norton en macOS Big Sur (11.x)

Vanaf 12 november 2020 is de nieuwe macOS Big Sur (11.x) beschikbaar. Alle Mac-gebruikers met compatibele hardware kunnen gratis upgraden naar de macOS Big Sur (11.x).

Voer LiveUpdate uit en installeer alle beschikbare upgrades voor uw Norton-product voordat u een upgrade naar macOS Big Sur uitvoert.

In de volgende veelgestelde vragen vindt u antwoord op vragen over uw Norton-producten op macOS Big Sur.