Bericht: 'Uw versie van het Norton-product is niet compatibel met deze versie van Windows...'

Als u een upgrade op uw computer uitvoert naar de nieuwste versie van Windows 10, kan dit bericht verschijnen als u niet de nieuwste versie van het Norton-product heeft.

Uw Norton-product bijwerken

1. Microsoft geeft het bericht in de rechteronderhoek weer.

2. Klik op Bijwerken.

Selecteert u de optie Behouden, dan blijft Windows Defender ingeschakeld en wordt het Norton-product verwijderd.

3. Klik in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer op Ja.

4. Klik in het installatievenster op Volgende.

5. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Toen ik op Behouden klikte, werd Norton verwijderd en ik wil Norton opnieuw installeren om mijn apparaat te beveiligen

Als Norton werd verwijderd toen u op Behouden klikte, kunt u het product opnieuw installeren via uw account. Raadpleeg Norton op uw apparaat downloaden om opnieuw te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v118526049