Norton-abonnement annuleren in de Apple App Store, Google Play Store of Microsoft Store

Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van de aankoop van uw Norton-abonnement:

Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen om uw Norton-abonnement te annuleren

U moet uw inschrijving voor de Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen om uw abonnement op Norton Secure VPN, Norton Mobile Security of Norton Security te annuleren.

1. Meld u aan bij Norton om de Automatische verlengingsservice van Norton uit te schakelen.

2. Op het tabblad Mijn abonnement zet u de schuifregelaar op UIT bij het Norton-product waarvoor u automatische verlenging wilt uitschakelen.

Als Automatische verlenging is uitgeschakeld voor een product waarvoor u denkt dat het ingeschakeld moet zijn, heeft u mogelijk een ander Norton-account met een ander e-mailadres voor dat product.

3. Selecteer op de pagina Automatische verlenging een reden in de keuzelijst en klik op Doorgaan.

4. Klik op Uitschakelen.

De volgende keer dat uw abonnement verloopt, wordt u via uw Norton-abonnement gevraagd uw abonnement handmatig te verlengen. Zodra de service is uitgeschakeld, kunt u niet langer profiteren van de andere voordelen verbonden aan de automatische verlengingsservice van Norton.

Als de kosten al in rekening zijn gebracht en u een terugbetaling wilt, lees dan hoe dit moet op Terugbetaling aanvragen.

Norton-abonnement annuleren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v118353120
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 09/07/2020