Norton-abonnement annuleren in de Apple App Store, Google Play Store of Microsoft Store

Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van de aankoop van uw Norton-abonnement:

Automatische verlenging annuleren via uw account

U moet uw registratie voor de Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen om uw abonnement op Norton Secure VPN, Norton Mobile Security of Norton Security op te zeggen.

• Als u wilt annuleren, meld u zich aan bij uw account en gaat u naar het tabblad Mijn abonnementen om uw instellingen voor verlenging aan te passen. Neem voor meer informatie contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

De volgende keer dat uw abonnement verloopt, wordt u via uw Norton-abonnement gevraagd uw abonnement handmatig te verlengen. Wanneer u de service annuleert, profiteert u niet langer van de andere voordelen van de automatische verlengingsservice van Norton.

Als de kosten al in rekening zijn gebracht en u een terugbetaling wilt, lees dan hoe dit moet op Terugbetaling aanvragen.

Norton-abonnement annuleren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v118353120
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 03/11/2020