Rapporten verzenden naar Norton als u een Norton-productfout op Mac tegenkomt

Norton-foutbeheer documenteert problemen die zich voordoen bij uw Norton-product. In dergelijke gevallen kunt u ervoor kiezen fouten te melden bij Norton.

Foutbeheer in- of uitschakelen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Geavanceerd of Instellingen.

3. Klik in het linkervenster op Productinstellingen.

4. Schakel de functie Foutbeheer op in of uit.

5. Klik op het instellingenpictogram in het venster Foutbeheer om Norton in staat te stellen gedetailleerde gegevens over een fout te verzenden.

6. Klik in het venster Foutbeheer op Wat wordt er verzameld? om meer te weten te komen over de gegevens die Norton verzamelt.

Ga naar Norton-privacy voor meer informatie over de specifieke productgegevens waar Norton toegang toe heeft en die door Norton worden verzameld en verwerkt.