Bericht 'Onbekende service (poort xxxx) wordt gestart op uw Mac' wanneer een toepassing verbinding met internet maakt

Met Blokkering van verbinding in Norton Security kunt u de toepassingen, poorten, services en IP-adressen bepalen waarvoor verbindingen van en naar uw Mac zijn toegestaan. Op basis van de opgegeven toegangsinstellingen worden toegangspogingen via de toepassing, service of het IP-adres door de firewall toegestaan of geblokkeerd. Wanneer Norton een nieuwe verbinding detecteert van een service of toepassing die toegang heeft tot internet, ontvangt u deze melding van Blokkering van verbinding.

Als u meer wilt weten over de geblokkeerde service, klikt u in het waarschuwingsvenster van Norton Security op Details om het pad of de bron van deze service te bekijken.

Als u herkent dat de service afkomstig is van een vertrouwde toepassing of bron, klikt u op Toestaan om de service toe te staan. Zo niet, klik dan op Blokkeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117027214
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 30/09/2019