Veelgestelde vragen: Norton voor Mac bijwerken naar versie 8.x

Als onderdeel van onze continue inspanningen om onze klanten van de meest geavanceerde en recente beveiliging te voorzien, bieden we een gratis upgrade aan naar Norton voor Mac 8.x. Dit biedt bescherming tegen 'zero-day'-aanvallen voor macOS 10.15.x Catalina, dat binnenkort wordt uitgebracht. Als u Norton via uw provider heeft aangeschaft, is de volgende informatie mogelijk niet van toepassing.

Alle klanten met macOS 10.10.x of later met een actief Norton-abonnement komen in aanmerking voor een update naar Norton voor Max 8.x en zullen een updatemelding op de menubalk of onderaan het scherm ontvangen.

Klik wanneer u de Norton-updatemelding ontvangt op Nu bijwerken en volg de instructies op het scherm. Lees voor meer informatie Bericht: 'Waarschuwing: nu updaten!' of 'Gratis update voor Mojave-ondersteuning' of 'Updaten om beveiligd te blijven'.

In de volgende veelgestelde vragen vindt u antwoord op uw vragen over updates:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v116851473
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/08/2019