Bericht: "Er trad een updatefout op" op Mac

Deze fout kan worden veroorzaakt door een sporadisch probleem met de LiveUpdate-servers. We garanderen dat dit probleem snel wordt opgelost. Wacht 24 uur en voer LiveUpdate dan nogmaals uit.

Als de fout zich blijft voordoen, downloadt en installeert u de virusdefinities handmatig en voert u vervolgens LiveUpdate uit in uw Norton-product.

STAP 1

De virusdefinities bijwerken

1. Download de virusdefinities voor uw Norton-product handmatig.

Het bestand nis6avdefinitions.pkg wordt automatisch opgeslagen in de map Downloads.

2. Dubbelklik op het bestand dat u heeft gedownload.

3. Volg de instructies op het scherm om de virusdefinities te installeren.

STAP 2

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

Klik op Openen als u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op LiveUpdate.

3. Sluit alle programma's af en start uw Mac opnieuw op wanneer LiveUpdate is voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v116465457
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/07/2019