Netwerkprobleem of probleem met internettoegang verhelpen voor een toepassing of service na de installatie van het Norton-product voor apparaatbeveiliging voor Mac

U kunt dit probleem verhelpen door LiveUpdate uit te voeren om de toepassing die geen verbinding met internet kan maken toegang te geven.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op LiveUpdate.

3. Voer LiveUpdate uit totdat er geen updates meer beschikbaar zijn voor uw Norton-product.

4. Start uw Mac opnieuw op als u hierom wordt gevraagd.

Als het probleem zich blijft voordoen, configureert u de instellingen voor Toepassingen blokkeren en Blokkering van verbinding.

STAP 2

De firewallinstellingen configureren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op Instellingen.

3. Klik op Firewall in het linkerdeelvenster.

4. Klik naast Toepassingen blokkeren op het pictogram Extra .

In het venster Toepassingen blokkeren worden de toepassingen en de verbindingsinstellingen van elke toepassing weergegeven.

5. Selecteer in het venster Toepassingen blokkeren de toepassing die geen toegang heeft tot internet. Klik vervolgens onder Instelling op toestaan.

Klik op Toepassing toevoegen als de toepassing niet wordt weergegeven. Selecteer deze vervolgens en klik op Kiezen. Klik op Gereed.

6. Klik op het pictogram Extra naast Blokkering van verbinding in het venster Firewall.

In het venster Toepassingen blokkeren worden de toepassingen en de verbindingsinstellingen van elke toepassing weergegeven.

7. Selecteer in het venster Blokkering van verbinding de toepassing die geen toegang heeft tot internet. Klik vervolgens onder Instelling op toestaan.

Klik op Toepassing toevoegen als de toepassing niet wordt weergegeven. Selecteer deze vervolgens en klik op Kiezen. Klik op Gereed.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113683523