Installatieproblemen met Norton op Windows 10 verhelpen

U moet de recentste versie van Norton downloaden voor installatie op een Windows 10-computer. Volg de stappen om de recentste Norton-versie te downloaden.

Norton op uw computer downloaden

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen Norton-account, klik dan op Een account aanmaken en voltooi het registratieproces.

3. Klik op Norton downloaden in het venster Aan de slag.

Als u een nieuw product wilt installeren dat niet is gekoppeld aan uw Norton-account, klikt u op Een nieuwe productsleutel invoeren.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Windows: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Mac: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gdownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

7. Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v110489302
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 15/02/2024