Fout: 'Scanfout' en 'In gevaar' in Norton voor Mac

Voer LiveUpdate uit en start uw Mac opnieuw op om dit probleem te verhelpen. Werk de virusdefinities handmatig bij als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

Klik op Openen als u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op LiveUpdate.

3. Sluit alle programma's af en start uw Mac opnieuw op wanneer LiveUpdate is voltooid.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

De virusdefinities bijwerken

1. Download de virusdefinities voor uw Norton-product handmatig.

Het bestand nis6avdefinitions.pkg wordt automatisch opgeslagen in de map Downloads.

2. Dubbelklik op het bestand dat u heeft gedownload.

3. Volg de instructies op het scherm om de virusdefinities te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v105297195
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 02/07/2019