Het FBI Moneypak-/National Security Agency-/Cyber Security-virus van uw Mac verwijderen

Dit is een type bedreiging, bekend als ransomware, dat meldingen weergeeft waarin telkens wordt gezegd dat u geld moet sturen om uw computer te ontgrendelen. Een ransomware op Mac OS X vergrendelt de browser, geeft herhaaldelijk pop-upmeldingen die melden dat uw browser is vergrendeld en eist dat er losgeld wordt betaald.

Het is gewoon een eenvoudig JavaScript die de browser 'vergrendelt'. De bedreiging zegt de gebruiker geld te sturen via Moneypak of uKash, afhankelijk van de regio. Deze bedreigingen proberen u te overtuigen geld te sturen door u te laten denken dat uw browser niet meer toegankelijk is.

Als u de toepassing 'geforceerd stopt', komt dezelfde ransomware-pagina weer terug zodra u uw browser opnieuw opent vanwege de functie 'herstellen van crash', die de laatst bezochte URL opnieuw laadt voordat de browser onverwacht werd gesloten.

Afhankelijk van uw browser kunt u de standaardinstellingen van uw browser herstellen en de ransomeware verwijderen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v102180323
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 03/06/2019