Compatibiliteit van Norton™-producten met Windows®

Norton-producten zijn ontworpen voor compatibiliteit met meerdere platforms. Wanneer echter een nieuw besturingssysteem wordt uitgebracht, kunnen compatibiliteitsproblemen met de software optreden. Om deze reden zijn op dit moment niet alle producten van Norton gecertificeerd voor alle Windows-besturingssystemen.

Gebruik ons Norton Update Center voor de nieuwste versie van uw Norton-producten.

Belangrijke informatie :

Uw Norton-clientbeveiligingssoftware ontvangt niet langer de nieuwe productupdates die gebruikers van ondersteunde versies van Windows (10, 8 en 7) ontvangen. Uw Norton-clientbeveiligingssoftware blijft echter de nieuwste malwaredefinities van LiveUpdate, kwetsbaarheidsupdates en oplossingen voor compatibiliteitsproblemen ontvangen.

Identity Safe-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows Vista en Windows XP. Lees voor meer informatie Norton-onderhoudsmodus voor Windows XP en Windows Vista.

Product

Windows 10

(Windows 10 S is niet compatibel)

Windows 8

Windows 7

Windows Vista

Windows XP

Norton Security

Ja

Ja

Ja#

Ja††

Ja

Norton Security with Backup

Ja

Ja

Ja#

Ja††

Ja

Norton 360™ (huidige versie)

Ja

Ja

Ja#

Ja††

Ja

Norton 360 versie 2014

Nee

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton 360 versie 2013

Nee

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton 360 versie 6.0

Nee

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security (huidige versie)

Ja

Ja

Ja#

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2014

Nee

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2013

Nee

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2012

Nee

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton AntiVirus (huidige versie)

Ja

Ja

Ja#

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2014

Nee

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2013

Nee

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2012

Nee

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Password Manager

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Online Backup

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Family

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Secure VPN​

Ja

Ja

Ja

Nee

Nee

Norton Utilities Premium

Ja

Ja

Ja

Nee

Nee

Norton Utilities™ 16.0

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Utilities 15.0

Nee

Nee

Ja

Ja

Ja

* U installeert de nieuwste updates die met Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 of Windows 7 compatibel zijn door uw Norton-product te starten en LiveUpdate uit te voeren totdat er geen beschikbare updates meer zijn. Voer Smart Update uit voor Norton Utilities.

Windows XP Service Pack 3

††Windows Vista Service Pack 1 of later

#Windows 7 Service Pack 1

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080410115446EN
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 08/07/2019