Het wachtwoord van Norton Password Manager wijzigen

Wijzig uw Norton Password Manager-wachtwoord regelmatig om niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens in Password Manager te voorkomen. U kunt het wachtwoord wijzigen via het tabblad Beveiliging in het venster Instellingen van Norton Password Manager.

U kunt hier uw geheugensteun instellen als u dit niet heeft gedaan toen u Norton Password Manager configureerde.

Uw wachtwoord van Norton Password Manager wijzigen via een browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik in het weergegeven pop-upvenster op Safe openen.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Safe.

6. Klik in het venster van Norton Password Manager op om de pagina Instellingen te openen.

7. Op de pagina Instellingen klikt u onder Safetoegang op Safewachtwoord wijzigen.

8. Volg in het venster Safewachtwoord wijzigen de instructies op het scherm en klik op Opslaan.

Het safewachtwoord van Norton Password Manager wijzigen via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik onder in het venster Norton Password Manager op het pictogram Instellingen.

4. Klik op het tabblad Beveiliging.

5. Klik in de rij Wachtwoord voor safe op Safewachtwoord wijzigen.

6. Voer in het venster Safewachtwoord wijzigen het huidige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in. Bevestig vervolgens het nieuwe wachtwoord.

7. Klik op OK.

8. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15610370
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/06/2019