Norton Password Manager resetten

U moet uw Password Manager in de volgende omstandigheden mogelijk wijzigen:

• Wanneer een computerfout optreedt.

• Wanneer u uw Password Manager-wachtwoord vergeet.

U kunt Password Manager resetten door uw Password Manager-safe te verwijderen. Vervolgens moet u alle verwijderde gegevens opnieuw invoeren. Als u de safe verwijdert, verliest u alle Password Manager-gegevens die u heeft opgeslagen, zoals aanmeldingsgegevens, adressen, kaarten en notities.

Norton Password Manager opnieuw instellen vanuit de browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op het aanmeldingsscherm van Norton Password Manager op Aanmelden.

Als u in het venster Uw safe ontgrendelen driemaal een verkeerd wachtwoord invoert, wordt de optie Wilt u uw safe verwijderen? weergegeven.

4. Klik op Klik hier naast Wilt u uw safe verwijderen?

U wordt omgeleid naar de startpagina van uw Norton-account.

5. Typ op de pagina Aanmelden het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account.

6. Klik in het venster Safe verwijderen op Ja, safe verwijderen.

7. Lees Norton Password Manager-safe in de cloud maken wanneer u een nieuwe safe wilt maken

Norton Password Manager opnieuw instellen via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Internetbeveiliging in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Password Manager.

3. Typ in het dialoogvenster Safe gesloten het wachtwoord van uw Password Manager.

Als u uw wachtwoord driemaal verkeerd invoert, wordt de optie Wilt u uw safe verwijderen? weergegeven.

4. Klik op Klik hier naast Wilt u uw safe verwijderen?

5. Klik in het venster Safe verwijderen op Ja, mijn safe verwijderen.

6. Klik op Ja in het dialoogvenster Waarschuwing.

7. Typ uw Norton-accountwachtwoord en klik op Aanmelden.

8. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

9. Geef in het venster Nieuwe safe maken: safewachtwoord in het vak Safewachtwoord uw wachtwoord op en klik op Volgende.

10. Geef in het venster Nieuwe safe maken: wachtwoord bevestigen het wachtwoord nogmaals op om het te bevestigen en klik dan op Volgende.

11. Geef in het venster Nieuwe safe maken: geheugensteun een hint voor het wachtwoord op. Klik dan op Volgende.

12. Klik op Voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15610354_ns_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 14/05/2019