Bericht: 'Deze productsleutel is verlopen en kan niet worden gebruikt om dit product te activeren'

Dit foutbericht wordt weergegeven wanneer u probeert uw Norton-product te activeren met een verlopen productsleutel.

Voer een van de volgende handelingen uit om uw product te activeren:

• Zoek een andere Norton-productsleutel

• Vernieuw uw bestaande productsleutel om de abonnementsduur te verlengen

• Koop een nieuw product

Zoek een andere Norton-productsleutel

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer uw Norton-product op het tabblad Mijn abonnement.

3. Zoek uw product met een actief abonnement.

4. Voer afhankelijk van uw situatie een van de volgende handelingen uit:

• Als het de productsleutel voor een reeds ge├»nstalleerd product betreft, gebruikt u de gekoppelde productsleutel om uw product te activeren.

• Is de productsleutel voor een ander product dan het product dat momenteel op uw computer is ge├»nstalleerd, dan klikt u op Downloaden om dat product te downloaden en installeren.

Vernieuw uw bestaande productsleutel om de abonnementsduur te verlengen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op de pagina Mijn abonnement op het verlopen product dat u wilt verlengen.

3. Klik op Nu verlengen.

4. Volg de aanwijzingen op het scherm om het verlengingsproces te voltooien.

5. Activeer uw product met de vernieuwde productsleutel.

Het is mogelijk dat u tijdens het verlengingsproces nieuwe Norton-producten krijgt aangeboden als upgrade-opties. Kiest u voor een upgrade in plaats van verlenging van het bestaande product, dan moet u het bijgewerkte product downloaden aan het einde van uw aankoop. Uw bestaande productsleutel geldt nog steeds als verlopen. Lees Norton op uw apparaat downloaden voor meer informatie over het downloaden van een nieuw product.

Koop een nieuw product

Ga naar de Norton Online Store en kies het gewenste product om een nieuw product aan te schaffen. Nadat u uw aankoop heeft voltooid, volgt u de instructies om uw nieuwe product te downloaden, installeren en activeren. Lees Norton op uw apparaat downloaden voor meer informatie over het downloaden van een nieuw product.