Fout: 'Ongeldige productsleutel'

U ontvangt mogelijk de fout 'Ongeldige productsleutel' als u uw productsleutel invoert bij het verkeerde product. Controleer of u het juiste product voor uw sleutel heeft gedownload.

Download de recentste versie via uw account

• Heeft u uw product bij de Norton Online Store gekocht, of uw product al geïnstalleerd en geregistreerd bij uw account, dan kunt u zich aanmelden om de recentste versie te downloaden. Met dit proces wordt automatisch de installatie gestart.

Volg de instructies in het document Ik wil mijn Norton-product downloaden en download de recentste versie die bij uw account is geregistreerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v95172414_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android
Laatste wijziging: 23/01/2018