Fout: 'Onjuist safewachtwoord'

Voor toegang tot uw online kluis moet u zich eerst aanmelden bij uw Norton-account en vervolgens bij uw Norton Password Manager-kluis. Het wachtwoord van het Norton-account is niet hetzelfde als het wachtwoord van de Norton Password Manager-kluis. Het wachtwoord van uw Norton-account wordt gebruikt om u en uw individuele online kluis te identificeren.

Uw kluiswachtwoord van Norton Password Manager helpt u uw kluisgegevens te beveiligen. Als u een foutmelding over een onjuist wachtwoord ontvangt, moet u kijken of de foutmelding het wachtwoord van de Norton-account of van Norton Password Manager betreft.

Als u het kluiswachtwoord bent vergeten en de geheugensteun voor het wachtwoord ook niet helpt, kunt u deze opnieuw instellen via uw mobiele apparaat.

Als u het kluiswachtwoord opnieuw wilt instellen op het mobiele apparaat, zorg er dan voor dat de Norton Password Manager-app op uw apparaat is geïnstalleerd en ingesteld om de kluis te openen met behulp van biometrische authenticatie.

Het kluiswachtwoord opnieuw instellen vanaf een Android-apparaat

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app met biometrische authenticatie.

2. Tik in het scherm Kluis op het Menu -pictogram . Tik vervolgens op Instellingen.

3. Tik in het scherm Instellingen op Kluis.

4. Tik in het scherm Kluis op Wachtwoord opnieuw instellen.

Gebruik biometrische authenticatie voor goedkeuring.

5. Volg de instructies op het scherm Wachtwoord opnieuw instellen en tik op Opslaan.

Het kluiswachtwoord opnieuw instellen vanaf een iOS-apparaat

Deze functie is alleen beschikbaar op iOS-apparaten met iOS 10 of hoger.

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app met biometrische authenticatie.

2. Tik in het scherm Kluis op het Menu -pictogram . Tik vervolgens op Instellingen

3. Tik in het venster Instellingen op Kluis.

4. Tik in het scherm Kluis onder KLUISWACHTWOORD op Wachtwoord opnieuw instellen.

Authenticeer met behulp van Touch ID of Face ID.

5. Volg de instructies op het scherm Wachtwoord opnieuw instellen om het wachtwoord opnieuw in te stellen en tik op Opslaan.