Uw bescherming van het ene naar het andere apparaat overdragen

Uw abonnement wordt geleverd met een beperkt aantal licenties waarmee u verschillende apparaten kunt beschermen. Als al uw licenties in gebruik zijn, kunt u een licentie van een ongebruikt apparaat overdragen en op een ander apparaat installeren. Lees Aantal beschikbare licenties in uw abonnement bepalen om na te gaan of er binnen uw abonnement nog ongebruikte licenties zijn.

Uw licentie naar een ander apparaat overdragen

Als u al uw licenties heeft gebruikt, kunt u deze stappen volgen om een licentie over te dragen.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Zoek het apparaat dat u niet meer wilt beschermen op de pagina Apparaatbeveiliging.

U kunt de licentie die aan een apparaat met een rode of grijze (inactieve) status is gekoppeld, niet verwijderen. U moet eerst de problemen met dit apparaat oplossen, voordat u de bijbehorende licentie verwijdert. Als u de problemen niet kunt verhelpen, kunt u het apparaat uit uw account verwijderen.

3. Als u het apparaat niet ziet, klikt u op de link Geschiedenis weergeven onderaan de apparaatlijst om uw oude inactieve apparaten weer te geven. Als u het apparaat nog steeds niet kunt vinden, is het mogelijk gekoppeld aan een andere productsleutel of een ander abonnement.

4. Klik op het pictogram Meer opties onder het apparaat. Klik vervolgens op Licentie beheren in het menu dat verschijnt.

5. Selecteer op de pagina Licenties beheren de optie Licentie verwijderen. Klik vervolgens op Ja om te bevestigen.

Zodra u een licentie van een apparaat heeft verwijderd, wordt het apparaat niet meer beschermd en van de pagina Apparaatbeveiliging verwijderd.

6. Klik op Nu installeren om de bescherming op een nieuw apparaat te installeren.

7. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Lees Uw bescherming op uw apparaat downloaden voor gedetailleerde stappen.

Video: Uw Norton-bescherming overdragen

Uw bescherming op een ander apparaat installeren

Norton Apparaatbeveiliging downloaden

1. Meld u aan bij uw account.

2. Controleer onder het abonnement dat u wilt uitbreiden naar uw andere apparaat of u nog licenties over heeft in uw abonnement.

3. Klik op Downloaden als u een nog niet gebruikte licentie heeft.

4. Klik op Downloadlink verzenden.

5. Voer een van de volgende handelingen uit:

6. Voer een e-mailadres in waartoe u op het andere apparaat toegang heeft om een e-mail met een downloadlink te ontvangen. Klik vervolgens op het pictogram .

Hier wordt standaard het e-mailadres van uw account ingevoerd.

7. Klik op Sms en doe het volgende om een sms met een downloadlink te ontvangen:

• Selecteer uw land in het keuzemenu.

• Voer het mobiele nummer in waarop u de sms wilt ontvangen.

• Klik op het pictogram .
  8. Klik op Link kopiëren om de downloadlink te kopiëren.

9. Scan de QR-code aan de rechterkant van het scherm om de app op uw mobiel te downloaden.

10. Lees Uw bescherming op uw apparaat downloaden voor gedetailleerde stappen.

Video: Norton op een ander apparaat installeren

Uw bescherming op uw huidige apparaat installeren

Norton Apparaatbeveiliging downloaden

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik/tik op Downloaden op de pagina Mijn Norton.

3. Klik op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

Als u een mobiel apparaat gebruikt, kiest u het abonnement dat u wilt downloaden en tikt u op Volgende.

4. Volg de instructies op het scherm. Lees Uw bescherming op uw apparaat downloaden voor gedetailleerde stappen.

Video: Het Norton-product installeren dat u via Online Store heeft aangeschaft

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73856951
      Besturingssysteem: windows, mac, android, ios
      Laatste wijziging: 20/11/2021