Uw Norton-product starten

Nadat u uw Norton-product heeft geïnstalleerd, moet u mogelijk uw Norton-product openen om de beveiligingsstatus van het product te controleren of om een taak uit te voeren. U kunt een Norton-product op de volgende manieren openen.

• Openen via het systeemvakpictogram

• Openen via het Start-menu van Windows

Uw Norton-product openen via het systeemvakpictogram

Als uw Norton-product actief is op uw computer, wordt een pictogram weergegeven in het systeemvak van Windows. Als u het pictogram niet ziet, is het mogelijk verborgen. U moet op het pijltje klikken om de verborgen pictogrammen in het systeemvak weer te geven.

Uw Norton-product openen via het Start-menu van Windows

1. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw Windows-versie:

• Voor Windows 8.1/10/11: klik op de knop Start en typ dan Norton. Klik op de desktop-app Norton 360.

• Voor Windows 7 of Vista: klik op de knop Start en klik vervolgens op Programma's.

• Voor Windows XP: Klik op Start > Programma's.

2. Klik op de map van het Norton-product en vervolgens op het productpictogram Norton 360.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73845050