Is mijn computer beveiligd?

De status van uw Norton-product voor apparaatbeveiliging controleren

Controleer de beveiligingsstatus van uw Norton-product om te zorgen dat uw Norton-product voor apparaatbeveiliging uw computer beschermt. Open uw Norton-product om te controleren of de beveiligingsstatus Veilig of Beschermd is.

U moet ook de abonnementsstatus controleren om te zorgen dat het abonnement up-to-date is en niet binnenkort verloopt. Als Nu activeren naast de abonnementsstatus wordt weergegeven, is uw product niet geactiveerd. Lees Uw Norton-abonnement activeren of verlengen.

Controleer of 'U bent beschermd' wordt weergegeven op het productscherm.

De weergegeven afbeeldingen van de productinterface zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

Als de status van uw Norton-product voor apparaatbeveiliging niet Veilig of Beschermd is

Als uw Norton-productstatus niet groen en Veilig of Beschermd is, ziet u misschien een waarschuwing waarin het probleem beknopt wordt omschreven, evenals een knop Nu repareren. In de meeste gevallen wordt het probleem automatisch opgelost wanneer u op de knop Nu repareren klikt.

Als het probleem zich blijft voordoen, verwijder dan uw Norton-product en installeer het opnieuw.

Meer hulp nodig?

Ik heb hulp nodig bij het starten of openen van mijn Norton-product voor apparaatbeveiliging

U kunt dubbelklikken op het Norton-productpictogram op uw bureaublad om het product te starten. U kunt het Norton-product ook openen via het Windows-systeemvak of het Start-menu van Windows. Lees Uw Norton-product starten als u hulp nodig heeft.

Ik kan het Norton-product niet vinden op mijn computer

Als u het Norton-product niet op uw computer kunt vinden, moet u het misschien downloaden en installeren. Download uw Norton-product.

Ik denk dat mijn computer is geïnfecteerd

Als u denkt dat uw computer is geïnfecteerd zelfs nadat u een scan met uw Norton-product voor apparaatbeveiliging heeft uitgevoerd, is het raadzaam een scan uit te voeren met onze gratis Norton Power Eraser-tool. Lees Tekenen dat uw computer mogelijk is geïnfecteerd voor meer informatie.

Mijn abonnementsstatus geeft een onjuist aantal dagen weer

Als u het bericht 'Uw proefversie is verlopen. U moet deze nu activeren' ziet, moet u uw product opnieuw activeren. Start uw computer opnieuw op als het probleem na activering nog steeds niet is opgelost.

Als uw Norton-product een onjuist aantal abonnementsdagen weergeeft of als u denkt dat u dagen van uw oude abonnement bent kwijtgeraakt, leest uWeergave van onjuist aantal abonnementsdagen in uw Norton-product verhelpen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71537759