Is mijn computer beveiligd?

Uw Norton-productstatus controleren

• Controleer de beveiligingsstatus van uw Norton-product om te zorgen dat het beveiligingsproduct uw computer beschermt. Open uw Norton-product om te controleren of de beveiligingsstatus Veilig of Beschermd is.

U moet ook de abonnementsstatus controleren om te zorgen dat het abonnement up-to-date is en niet binnenkort verloopt. Als Nu activeren naast de abonnementsstatus wordt weergegeven, is uw Norton-product niet geactiveerd. Lees Ik wil mijn Norton-product activeren of verlengen.

Controleer of 'U bent beschermd' wordt weergegeven op het productscherm.

De weergegeven afbeeldingen van de productinterface zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center.

Als de Norton-productstatus niet Veilig of Beschermd is

• Als uw Norton-productstatus niet groen en Veilig of Beschermd is, ziet u misschien een waarschuwing waarin het probleem beknopt wordt omschreven, evenals een knop Nu repareren. In de meeste gevallen wordt het probleem automatisch opgelost wanneer u op de knop Nu repareren klikt.

Als het probleem zich blijft voordoen, verwijder dan uw Norton-product en installeer het opnieuw.