Norton-abonnement opzoeken in uw account

Ziet u uw Norton-product niet wanneer u bij uw account bent aangemeld, dan bent u mogelijk bij het verkeerde account aangemeld en uw aankoop is mogelijk aan een ander account gekoppeld. Als het een nieuwe aankoop is die u nog niet heeft geregistreerd in een account, kunt u deze handmatig toevoegen.

Voer afhankelijk van uw situatie een van de volgende handelingen uit: