Meer informatie over het bedrag voor automatische abonnementsverlenging op uw creditcardafschrift

Een automatische abonnementsverlenging zorgt voor een ononderbroken bescherming voor uw apparaten en gegevens tegen virussen en andere bedreigingen. Uw Norton-productabonnement wordt automatisch met een jaar verlengd wanneer het verloopt.

Als u op uw creditcard een bedrag ziet voor de jaarlijkse verlenging van Norton, moet u zich bij een eerdere aankoop bij ons hebben aangemeld voor automatische abonnementsverlenging.

U krijgt de optie om u voor een abonnement met automatische verlenging op te geven wanneer u Norton-producten koopt of verlengt bij Norton Online Store. Na uw registratie voor de service brengen wij, zolang deze actief is, eenmaal per jaar een bedrag in rekening. We sturen u vóór de facturering een kennisgevingsmail, zodat u op de hoogte bent van de kosten.

Als u zich wilt afmelden voor de automatische abonnementsverlenging, kunt u dit op elk moment doen. Meld u aan bij uw account en ga naar het tabblad Mijn abonnementen.

Zijn er al kosten in rekening zijn gebracht en wilt u een restitutie aanvragen, neem dan contact op Klantenservice en ondersteuning.