Kom meer te weten over het bedrag voor de automatische verlengingsservice van Norton op uw creditcardafschrift

Automatische verlenging zorgt voor een ononderbroken Norton-bescherming voor uw apparaten en gegevens tegen virussen en andere bedreigingen. Uw Norton-productabonnement wordt automatisch met een jaar verlengd wanneer het verloopt.

Als u op uw creditcard een bedrag zet voor de jaarlijkse verlenging van Norton, moet u zich bij een eerdere aankoop bij ons hebben aangemeld voor Automatische verlenging.

U krijgt de optie om u voor automatische verlenging op te geven wanneer u Norton-producten koopt of verlengt bij Norton Online Store. Als u eenmaal bent geregistreerd voor Automatische verlenging, brengen wij eenmaal per jaar een bedrag in rekening zolang deze automatische verlenging actief is. We sturen u vóór de facturering een kennisgevingsmail, zodat u op de hoogte bent van de kosten.

Als u zich wilt afmelden voor de Automatische verlengingsservice van Norton, kunt u dat op elk moment doen. Meld u aan bij uw account en ga naar het tabblad Mijn abonnementen.

Zijn er al kosten in rekening zijn gebracht en wilt u een restitutie aanvragen, neem dan contact op Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v58152595
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 26/06/2020