Norton-account opzoeken

Als u een Norton-abonnee bent, heeft u waarschijnlijk ook een Norton-account.

U maakt een account aan wanneer u een product koopt in de Norton Online Store, wanneer u uw Norton-product installeert of wanneer u zich aanmeldt voor Norton Family, Norton Password Manager of Norton Online Backup.

Als u een Norton Small Business-gebruiker bent, heeft alleen de accounteigenaar een account om het abonnement te beheren.

Selecteer een van de volgende opties om de account voor uw aankoop te zoeken: