De Norton 360-app op uw mobiele apparaat activeren

Met een geldig Norton-abonnement is uw beveiliging altijd up-to-date. Om ervoor te zorgen dat u alle Norton-functies kunt blijven gebruiken en uw apparaat beveiligd blijft, moet u uw abonnement activeren of verlengen voordat de proef- of abonnementsperiode afloopt.

Uw apparaat moet een verbinding hebben met internet om de activerings- of verlengingsprocedure uit te voeren.

Ik heb Norton gekocht via Norton.com of in de winkel

1. Ga in de browser naar: https://my.norton.com/home/setup.

2. Tik op Een productsleutel invoeren.

3. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw account in en klik vervolgens op Aanmelden. Als u geen Norton-account heeft, klikt u op Een nieuw account maken. Voer uw gegevens in en klik vervolgens op Account maken.

4. Tik op Een nieuwe productsleutel invoeren.

5. Typ de productsleutel van 25 tekens die u bij uw aankoop heeft ontvangen en tik op het verificatiepictogram .
  6. Als u instructies op het scherm ziet, volgt u deze. Of ga door naar stap 7.

7. Start de Norton 360-app op uw apparaat.

8. Tik op Aanmelden. Zorg ervoor dat u dezelfde accountgegevens invoert als bij stap 3.

Ik heb een actief Norton-abonnement

1. Open de Norton 360-app via het startscherm.

2. Tik op Aanmelden. Voer de gegevens van uw Norton-account in.

3. Tik op Aanmelden.

4. Als u een Android-apparaat heeft, wordt de lijst met actieve abonnementen weergegeven. Selecteer het abonnement dat u wilt gebruiken en tik dan op Volgende.

Ik heb een productsleutel of partnercode en wil mijn abonnement verzilveren

1. Open de Norton 360-app via het startscherm.

2. Tik op Een abonnement inwisselen.

3. Tik op een van de volgende manieren om uw abonnement in te wisselen (afhankelijk van uw aankoop):

• Voer een productsleutel in : typ de productsleutel van 25 tekens die u bij uw aankoop heeft ontvangen, en tik dan op Verifiëren. U kunt ook het camerapictogram naast het tekstveld gebruiken om uw productsleutel te scannen en te verifiëren.

• Voer een partnercode in : voer de code in die u van uw provider heeft ontvangen en tik op Volgende.

Ik heb een bestaand actief Norton-abonnement gekocht in Google Play Store of Apple App Store

1. Open de Norton 360-app via het startscherm.

2. Voer de volgende handelingen uit:

• Als u een Android-apparaat heeft - Tik onderaan het hoofdscherm van de app, naast U heeft een bestaande aankoop bij Google., op Toepassen om uw Norton 360-app te activeren.

• Als u een iOS-apparaat heeft - Tik op Aankoop herstellen en volg de instructies op het scherm.

Waar kan ik mijn productsleutel of activeringscode voor de Norton 360-app vinden?

Waar uw productsleutel zich bevindt, is afhankelijk van de manier waarop u uw Norton-product voor apparaatbeveiliging heeft aangeschaft, zoals hieronder vermeld:

Norton-account

1. Meld u aan bij uw account.

2. Kopieer op de pagina Mijn abonnement de productsleutel onder uw actieve abonnement.

Norton Online Store

Als u uw product heeft gedownload via de Norton Online Store, staat de productsleutel of de instructie om de productsleutel op te halen in de bevestigingsmail.

Als u uw product heeft gekocht in de Online Store van Hongkong, raadpleeg dan De productsleutel voor het Norton-product dat ik in de Online Store van Hongkong heb gekocht terugvinden.

Retailerkaart

Als u een verpakt product online of in een winkel heeft gekocht, zit de productsleutel in de doos of is deze afgedrukt op een kaartje in de doos.

Website van derde

Zoek de productsleutel in een bevestigingsmail die u voor uw bestelling heeft ontvangen. Als u de bevestigingsmail niet in uw mailbox kunt vinden, controleer dan de map met spammail.

Serviceprovider

Mogelijk heeft u een activeringscode die u van uw provider kunt krijgen om uw product te activeren, of meld u aan bij de portal van uw provider om uw Norton-product voor apparaatbeveiliging te downloaden en te installeren.