Ik wil mijn voorafbetaalde Norton-abonnement dat ik in een winkel heb gekocht activeren

Om uw Norton-product na aanschaf in een winkel of via een gelieerde website van derden te installeren, moet u een Norton-account maken of het gekochte product toevoegen aan het bestaande account.

Tijdens het installatieproces kunt u zich registreren voor de Automatische verlengingsservice van Norton.

Uw Norton-product downloaden en installeren op uw computer

1. Aanmelden bij Norton.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u geen account, klik dan op Een account aanmaken en voltooi het aanmeldproces.

3. Lees op de pagina Aan de slag de voorwaarden en bepalingen van de automatische verlenging en klik op Akkoord en doorgaan.

4. Voer op de pagina Betaalmethode uw factuuradres en creditcardgegevens op en klik op Akkoord en doorgaan.

U moet deze gegevens verstrekken voordat u dit abonnement kunt activeren. Nadat u het heeft geactiveerd, kunt u zich bij uw Norton-account aanmelden en Automatische verlenging annuleren.

5. Controleer uw betaalmethode en klik op Doorgaan.

6. Voer in het venster Aan de slag uw productsleutel in en klik op >.

7. Klik op Akkoord en downloaden.

Als u meer dan een Norton-product in uw account heeft, kiest u het gewenste product en klikt u op Volgende.

Klik op Meer laden als uw gewenste product niet in de lijst wordt weergegeven.

Als u het op een ander apparaat wilt installeren, klikt u op Een downloadlink doorsturen.

8. Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser. Als u heeft gekozen om het bestand op te slaan, gaat u na het downloaden naar de opslaglocatie en dubbelklikt u op het bestand.

Nadat het downloadprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd. Uw apparaat wordt weergegeven met de actuele beveiligingsstatus en aanvullende software kan vanuit uw Norton-account worden geïnstalleerd.

Zie Ik wil mijn Norton-product naar mijn apparaat downloaden om opnieuw te downloaden of op een ander apparaat te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132083659_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, iOS, Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 25/03/2019