Norton Family-huisregels voor toezicht op locatie configureren

Toezicht op locatie wordt ondersteund op Android-telefoons en -tablets, iPhone en iPad en is in deze regio's beschikbaar.

Met toezicht op locatie kunt u zien waar uw kinderen zijn wanneer ze hun apparaat bij zich hebben, zodat u weet dat ze veilig zijn. De functie maakt gebruik van een gps (global positioning system), mobiel netwerk en/of internet om de huidige locatie van uw kind bij benadering te volgen. U kunt de locatie van uw kind van overal volgen, mits ze het apparaat bij zich hebben en Toezicht op locatie is ingeschakeld.

U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders gebruiken om de huisregels te bekijken of bij te werken.

Norton-website of Norton Family-app voor iOS

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer het kind voor wie u toezicht op locatie wilt instellen.
  3. Klik of tik in de sectie Locatie op het instellingenmenu .
  4. Zet de schakelaar Aan/uit op Aan of Uit om Toezicht op locatie te starten of stoppen.
  5. Zet de schakelaar Aan/uit op Aan of Uit voor het apparaat dat u wilt volgen om de locatie van uw kind te bepalen.
  6. Klik of tik op Opslaan.

De Norton Family-app voor ouders voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.
  2. Tik onder de naam van het kind dat u wilt beheren op Huisregels.
  3. Tik in de lijst met Huisregels op Locatie.
  4. U kunt Toezicht op locatie starten of stoppen door op de knop Uit of Aan te tikken.
  5. Tik op Apparaten van kind om te zien welke apparaten van uw kind worden gevolgd. Tik op het apparaat waarvan u het volgen wilt selecteren of deselecteren.
    Als het apparaat niet in de lijst staat, gaat u naar de website Norton Family om het apparaat toe te voegen. Lees voor meer informatie Een kind aan uw Norton Family-account toevoegen.

Als u uw Google-account gebruikt om u bij Norton Family aan te melden, zorg er dan voor dat u zich bij uw Google-account in uw browser afmeldt nadat u de installatie van Norton Family heeft voltooid.